W ie ben ik?

Jiva Ayurveda is de praktijk van Jacqueline Snelder.
Jacqueline volgde een hbo-opleiding tot psycho-sociaal therapeut en heeft verder vele cursussen op het gebied van holistisch bodywork en persoonlijke groei gevolgd. Ze is 42 jaar, werkzaam geweest in het basisonderwijs en moeder van twee kinderen.

Over Ayurveda zegt Jacqueline: “Ayurveda is voor mij een grote ontdekking geweest. De holistische visie van Ayurveda heeft me in staat gesteld mezelf en de relatie met de wereld op een veel dieper niveau te gaan begrijpen dan ik voorheen deed. Omdat het zo’n prachtig veelzijdig vak is, kon ik op allerlei gebieden mijn kwaliteiten en levensenergie tot bloei laten komen. Ik hoop die inspiratie en vooral de kunst van het genieten in het leven uit te kunnen dragen in mijn praktijk en mensen vele handreikingen te kunnen geven.

Voor mezelf gaat de ontdekkingsreis door. Ik studeer nog altijd verder aan de Academy of Ayurvedic studies en reis regelmatig naar India om mijn kennis te verbreden.” Mijn grootste inspiratie om al deze Indiase Wijsheden en Kennis te bestuderen ligt bij Mata Amritanandamayi Devi, of kortgezegd Amma. Deze inspirerende Indiase Vrouwelijke Guru komt al sinds 11 jaar naar Nederland om mensen te inspireren met haar boodschap van Onvoorwaardelijke Liefde.
Meer over haar kun je vinden op Amma en Informatie over haar Projecten

Verder heeft Jacqueline zich tegelijk met Ayurveda verdiept in de Advaita Vedanta bij Jan Koehoorn

Tantra volgde zij bij zeer verschillende leraren uit de Traditionele en de Taoistische Tantra zoals Margo Anand, Saida Desilets en anderen.

Ze is lerares Basisonderwijs, gediplomeerd Astrologe (Stichting Ascella) , Ayurvedisch Massagetherapeute (Opl. Robert Swami Persaud), Ayurvedic Practitioner en Ayurvedic Nutrition Consultant Academy of Ayurvedic Studies en Devi Ayurwellness-consulente Holisan
lid van ANVAG * Vergoeding door de Zorgverzekeraar is nog niet mogelijk.Agenda
Vrouwenweekenden Helios Lezingen Tantra en Seksualiteit Kookworkshops Ayurveda Kuurweken Ayurveda Open Dag in Juli Meer >>

Jacqiestweets

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor de
Jiva Nieuwsbrief >>

Gastenboek
Lees het gastenboek van Jiva, of schrijf zelf een reactie >>

Recente artikelen: