Ik ben moeder van twee kinderen ( 23 en 19 jaar) en woon samen met mijn partner Lars Weller in ‘s-Hertogenbosch.

Sinds 1996 ben ik begonnen met mijn Praktijk in Innerlijk Kind werk en Lichaamsgerichte psychotherapie aan huis. Dit was na mijn afronding van de 4-jarige opleiding aan de New man academy , de Marckhoeve. In deze opleiding ben ik breed geschoold in oa voice dialogue, groepstherapie, reichiaans werk, hypnotherapie, gestalt, bio-energetica, familieopstellingen bij Bert Hellinger. Daarna ben ik verdergegaan met het bestuderen van Ayurveda ( 5-jarige opleiding) en vedische kennis zoals vedische astrologie en vedische filosofie. Ik heb me met mijn Ayurveda praktijk, waarvan dit mijn eerste website is, in combinatie met Innerlijk Kind werk in 2007 opnieuw ingeschreven als bedrijf en vanaf 2010 ben ik begonnen met het geven van groepen. Tevens jaaropleidingen en heb ik samen met een team docenten een 4-jarige erkende opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut opgezet. De Inner Grounding Therapie opleiding waar mensen een gedegen opleiding kunnen volgen tot therapeut. De afgelopen jaren heb ik, naast mijn individuele therapiepraktijk, vele groepen mogen geven in Nederland , Frankrijk en India. Hieronder zie je een kleine greep foto’s uit de afgelopen 10 jaar in een collage.

Het werken met mensen , zowel individueel als in groepen is mijn grootste passie. Ik heb van alle mensen die ik heb ontmoet en nog steeds ontmoet zo ontzettend veel geleerd. En nog steeds leer ik bij, elke dag.

Ik voel een grote liefde en affiniteit voor het werken met vrouwen en heb daardoor de afgelopen 10 jaar veel gedaan voor vrouwenwerk en de Women’s Soul Coach opleiding voor vrouwen willen coachen naar meer zelfvertrouwen en gezondheid. In deze opleiding werken we met de combinatie van Ayurveda en lichaamsgerichte psychotherapie. Het vrouwelijke in de wereld mag meer en meer versterkt worden en is een belangrijke factor voor bedding en meer zorg en sociale cohesie in de samenleving en raakt aan de filosofie van Ayurveda waar alles wordt gezien als “ in relatie met elkaar” en met het Goddelijk vrouwelijke als dragend principe. Vanuit deze visie wil ik graag werken en begeleid ik vrouwen individueel om meer zelfvertrouwen en kracht te ontwikkelen.

Ik werk in mijn Praktijk zowel met mannen als met vrouwen die op zoek zijn naar een pad van innerlijke ontwikkeling en of ook via Ayurveda aan hun gezondheid willen werken. Of via relatietherapie meer zicht op de dynamiek in hun relatie willen verkrijgen.

Ik blijf me graag verder ontwikkelen en studeren en volg op dit moment een bachelor psychologie aan de Open Universiteit en werk ik aan het studiematerial voor de Inner Grounding Therapie opleiding samen met mijn collega’s. Samenwerken met collega’s is voor mij enorm belangrijk. Ook als individueel therapeut werk ik graag samen met collega’s uit de Ayurveda en Lichaamsgerichte psychotherapiegroep. Ik ontvang Supervisie van Marianne Bentzen (neuroaffectieve ontwikkelingspsychologie) en ben lid van Sessions, een platform voor therapeuten olv Esther Perel.

Voor mijn Ayurveda studie en verdieping in vedische filosofie ben ik zes maal in India geweest, waarvan drie keer met een groep studenten van onze opleiding. India heeft echt mijn hart. Kijk ook op: Praktijk Inner Life of Inner Life OpleidingenAgenda
 Meer >>

Jacqiestweets

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor de
Jiva Nieuwsbrief >>

Gastenboek
Lees het gastenboek van Jiva, of schrijf zelf een reactie >>

Recente artikelen: