Laat jeZelf raken totdat je open gaat, los van elke wens die in vervulling zou kunnen gaan ~Jacq. Jacqueline

Jacqueline Snelder over Soul Tantra:

In 2010 zijn de weekenden gestart van Soul Tantra, het is begonnen met 1 enkel Vrouwenweekend op Helioscentrum. Al gauw bleek er veel interesse voor te zijn en is alles uitgegroeid tot dit mooie samenwerkingsverband van een aantal mensen die allemaal veel ervaring hebben in het begeleiden van groepen op allerlei manieren.
Nu geven we weekenden, Individuele consulten aan singles en stellen, Losse workshops en 5-daagse retreats voor mannen en vrouwen, singles en stellen op het gebied van Tantra , Yoga en Ayurveda.

Soul Tantra is ontstaan uit inspiratie die ik opdeed uit vele trainingen die ik volgde op het gebied van Tantra. Ik volgde ik al vele jaren Opleiding en training in tantra, oa bij Margo Anand, Saida Desilets (Taoistische Tantra) en andere leraren.

Mijn Passie is, om de kracht van de traditionele stromingen binnen de Tantra te blijven laten doorklinken in frisse inspirerende trainingen en workshops met veel informatie en dynamiek om zo meer vrijheid te kunnen ervaren op het gebied van Seksualiteit (Seksual therapy), Sexual Yoga (Persoonlijke ontwikkeling) en Tantra
Nog belangrijker voor mij is het begeleiden van vrouwen naar meer bewustwording en vrijheid en het helen van emotioneel en seksueeel trauma door Tantra.

Jacqueline Snelder:

Is opgeleid tot Neohypnotherapeute (Innerlijk Kindwerk, lichaamswerk en familieopstellingen 1990- 1996) aan de School voor Body en Soul de Marckhoeve, Stichting Fun en deed de opleiding Ayurvedisch Massage therapeut in Nijmegen en rondde in 2010 de 4-jarige opleiding tot Ayurvedisch Practitioner af aan de Academy of Ayurvedic Studies. Richtte in 2007 haar eigen praktijk op in Coaching in Ayurveda en Bewustwording.
Verdieping en opleiding in Tantra bij Margo Anand, Saida Desilets, en in Tantra.

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn mijn leraren Mata Amritanandamayi Devi (Moeder Amma – de Veda’s, het pad van devotie) en Jan Koehoorn (Advaita Vedanta).
Ze is moeder van 2 kinderen, een zoon van 11 en een dochter van 15.Agenda
Vrouwenweekenden Helios Lezingen Tantra en Seksualiteit Kookworkshops Ayurveda Kuurweken Ayurveda Open Dag in Juli Meer >>

Jacqiestweets

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor de
Jiva Nieuwsbrief >>

Gastenboek
Lees het gastenboek van Jiva, of schrijf zelf een reactie >>

Recente artikelen: