I n de Indian shop zijn allerlei producten te koop. Je kunt bij Jacqueline terecht voor Devi Ayurwellness producten: gezichtsverzorging, tong- en neuscleaners, maar ook kruidenpreparaten als voedingssupplementen en Ayurvedische kruidentheeën van Holisan en Pukkaherbs. Ook halfedelstenen, mineralen en aparte en mooie dingen uit India zijn te vinden in de Indian shop.

Jacqueline: “Ik werk liefst en uitsluitend met hoogwaardige Ayurvedische producten van gecontroleerde en/of biologische herkomst, dus die zal je ook aantreffen in mijn winkeltje.”

Devi Ayurwellness is een concept dat steeds meer te vinden is in kuuroorden en spa- en wellnesscentra. Jacqueline geeft de Devi Ayurwellness behandelingen aangepast naar behoefte, gezondheid en ontspanning.

Bij Holisan , www.ayurwellness.nl kun je workshops volgen op het gebied van de Ayurwellness, ideaal voor Sauna en Spa medewerkers!

   Agenda
Vrouwenweekenden Helios Lezingen Tantra en Seksualiteit Kookworkshops Ayurveda Kuurweken Ayurveda Open Dag in Juli Meer >>

Jacqiestweets

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor de
Jiva Nieuwsbrief >>

Gastenboek
Lees het gastenboek van Jiva, of schrijf zelf een reactie >>

Recente artikelen: