G astenboek

Ben je enthousiast geworden voor Ayurveda en geïnspireerd geraakt door deze site? Heb je een consult of behandeling gehad bij Jiva Ayurveda, of heb je meegedaan aan een kookworkshop, een lezing bijgewoond? Laat anderen weten wat je er van vond en schrijf je reactie in dit gastenboek.

Ingestuurde berichten

Van: Pauline Eijsendael · mrt 1, 08:28

Ik heb heel veel gehad aan de 6 sessies Ayurveda in combinatie met therapie. Voor mij echt belangrijk dat ik meer leerde voelen en een beter contact kreeg met mijn emoties.

Van: Mirjam van Bergen · apr 17, 12:25

Reactie van deelneemster aan het 2e vrouwenweekend in December:

Jacqueline!
Wat goed te lezen dat het bruist bij jullie, een nieuwe website, logo, allemaal leuke initiatieven…
Ik had me direct voor twee van de terugkomdagen ingeschreven, heb er zin in!!
Misschien moeten vrouwen deels nog wennen aan het idee (vorig jaar had ik dat nog niet gedurfd, maar door jouw fantastische weekend ben ik in dat opzicht niet meer zo bang, en met al jouw fantastische assistentes…)
Liefs en tot binnenkort,
Mirjam van Bergen

Van: Danny Nehm · apr 17, 10:59

Je vernieuwde website is echt prachtig geworden Jacqueline! Een weerspiegeling van hoe ik jou ervaar: krachtig, vol passie en enorm veelzijdig.

Van: Jiva Ayurveda · nov 8, 09:32

Link naar leuk blogverslag van een deelneemster aan de Yoga-Ayurveda Kuurweken: http://astridsscribbles.blogspot.com/2010/02/de-intentie-om-te-bewegen.html

Van: Gonda · nov 3, 08:47

De Vrouwenworkshop op Helios was dinsdagavond erg bijzonder voor mij! Wat een kennis over het Vrouwenlijk lichaam is er in de Ayurveda te vinden en heel bijzonder om de energetische oefeningen mee te maken. Na de workshop voel ik me een stuk steviger, blijer en bij mezelf en het effect werkt nog steeds na. Dankjewel!

Van: Emilia · sep 30, 14:26

Hey lieve Jacqueline,

Ben blij dat ik en ook de gasten afgelopen zomer de rijkdom van smaken heb mogen ervaren van jouw Ayurvedische keuken.
Wat een variatie, en wat een zorg en liefde leg je neer in jouw keuken.
Wens je nog veel mooie kookontmoetingen toe en kom graag een keertje aan om meer van je te horen als ik in de buurt ben.

liefs, Emilia

Van: shantala · aug 26, 19:57

Hoi Jacqueline!
Nou ik heb enorm veel geleerd bij jou op de cursus, de Ayurveda is voor mij een stuk hanteerbaarder geworden en het mooiste vind ik dat je alles met zoveel liefde en passie doet, echt helemaal aan te raden deze kookcursus bij jou.Ik hou me ook aanbevolen voor andere cursussen op Ayurveda gebied en hoop dat je die kruidencursus gaat doen!
Heel veel groetjes van Shanti

Van: jacky · aug 25, 12:05

haai, hier dus, hahahha, nou ik vond jouw eten zo heerlijk dat ik regelmatig dit ook probeer te koken, dus als er her en der recepten staan hou ik me aanbevolen..

liefs
Jacky

Van: Elenoor · aug 22, 09:46

Lieve Jacqueline,

Hoe is het met je? wat heb je een mooie site! We moeten echt even afspreken voor koken in Amsterdam! afgelopen weken waren zo hectisch hier (stroomversnelling;-). Kun je mij nog een keertje je nummer geven?

Liefs Elenoor

Van: Hans Linssen · aug 10, 23:21

Hoi Jaqueline
Wil je me even mailen welke vragen jij hebt voor mij.
Liefs Hans

Groetjes Hans

1 | 2 | meer berichten >>

 

 

Geef hier je reactie:

*
*
(je e-mailadres komt niet op de website te staan)
*

Klik na het invullen op de knop 'voorvertoning'. Deze extra handeling beschermt dit gastenboek tegen spam. Tevreden over je tekst? Klik dan op de knop 'verzenden'. Hartelijk dank!

 


Agenda
 Meer >>

Jacqiestweets

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor de
Jiva Nieuwsbrief >>

Gastenboek
Lees het gastenboek van Jiva, of schrijf zelf een reactie >>

Recente artikelen: